Wszystko o kursie

Kurs rozpocznie się w momencie uzbierania docelowej grupy

Spotkania odbywają się 2 razy w tygodniu i trwają 4 godziny

Zajęcia prowadzić będzie kadra zespołu BATATY

Szkolenie ma na celu „zrobić z Ciebie” prawdziwego szefa kuchni, któremu już żadna dziedzina nie będzie straszna, dlatego wszystkie z tematów będą skrupulatnie omawiane

Skierowane jest do osób które nie gotowały nigdy, ale też dla takich, którym nie obce są kulinarne przygody. Przejdziemy z Wami “drogę” od technik krojenia nożem skończywszy na słodkościach

Część teoretyczna będzie się składała na wyjaśnieniu wszelkich zagadnień związanych z tematem warsztatów. Na część praktyczną będą składać się praktyczne informacje dotyczące przygotowywania danych potraw oraz ćwiczenia techniczne

Kurs "od podstaw"

1. 28.02.2023 Nauka krojenia i organizacja pracy w kuchni
2. 14.03.2023 Zupy, buliony, wywary, kremy
3. 28.03.2023 Dania mączne
4. 12.04.2023 Kasze i ryże (środa)
5. 25.04.2023 Sosy
6. 09.05.2023 Mięsa, drób i wieprzowina
7. 23.05.2023 Ryby i owoce morza
8. 06.06.2023 Słodkości
9. 20.06.2023 Podsumowanie zajęć – kreatywne gotowanie

 

Cena za cały kurs:
płatne jednorazowo 1 990 zł brutto,
lub w dwóch ratach po 1000 zł brutto.

Kurs "kuchnie świata"

1. Włoska
2. Indyjska
3. Hiszpańska
4. TexMex
5. Japońska
6 .Portugalska
7. Arabska
8. Polska
9. Tajska

Daty w trakcie ustalania.

Cena za cały kurs:
płatne jednorazowo 2100 zł brutto,
lub w dwóch ratach po 1050 zł brutto.

Jesteś zainteresowany?

Pozostaw swoje dane, skontaktujemy się z Tobą, aby udzielić Ci odpowiedzi.

Zapisy oraz więcej informacji na:
kontakt@studiobataty.pl

 

    * - pole wymagane

    Tematyka zajęć

    Ryby i owoce morza

    Słodkości

    Podsumowanie zajęć – kreatywne gotowanie

    Nauka krojenia i organizacja pracy w kuchni

    Zupy, buliony,wywary,kremy

    Dania mączne

    Kasze i ryże

    Sosy

    Mięsa, drób, wieprzowina