Wszystko o kursie

Kurs rozpocznie się w momencie uzbierania docelowej grupy

Spotkania odbywają się 2 razy w miesiącu i trwają 4 godziny

Zajęcia prowadzić będzie kadra zespołu BATATY

Szkolenie ma na celu „zrobić z Ciebie” prawdziwego szefa kuchni, któremu już żadna dziedzina nie będzie straszna, dlatego wszystkie z tematów będą skrupulatnie omawiane

Skierowane jest do osób które nie gotowały nigdy, ale też dla takich, którym nie obce są kulinarne przygody. Przejdziemy z Wami “drogę” od technik krojenia nożem skończywszy na słodkościach

Część teoretyczna będzie się składała na wyjaśnieniu wszelkich zagadnień związanych z tematem warsztatów. Na część praktyczną będą składać się praktyczne informacje dotyczące przygotowywania danych potraw oraz ćwiczenia techniczne

Kurs "od podstaw"

1. 18.02.2025 Nauka krojenia i organizacja pracy w kuchni

2. 04.03.2025 Zupy, buliony, wywary, kremy

3. 18.03.2025 Dania mączne

4. 01.04.2025 Kasze i ryże

5. 15.04.2025 Sosy

6. 29.04.2025 Mięsa, drób i wieprzowina

7. 13.05.2025 Ryby i owoce morza

8. 27.05.2025 Słodkości

9. 10.06.2025 Podsumowanie zajęć – kreatywne gotowanie

godziny zajęć: 17:00-21:00

Cena za cały kurs:
płatne jednorazowo 2500 zł brutto,
lub w dwóch ratach po 1250 zł brutto.

Kurs "kuchnie świata"

1.  Włoska

2. Indyjska

3.  Hiszpańska

4.  TexMex

5.  Japońska

6.  Portugalska

7.  Polska

8.  Arabska

9.  Tajska

Daty zostaną podane przy ogłoszeniu nowego kursu.

Cena za cały kurs:
płatne jednorazowo 2500 zł brutto,
lub w dwóch ratach po 1250 zł brutto.

Jesteś zainteresowany?

Pozostaw swoje dane, skontaktujemy się z Tobą, aby udzielić Ci odpowiedzi.

Zapisy oraz więcej informacji na:
kontakt@studiobataty.pl

    * - pole wymagane

    Tematyka zajęć

    Ryby i owoce morza

    Słodkości

    Podsumowanie zajęć – kreatywne gotowanie

    Nauka krojenia i organizacja pracy w kuchni

    Zupy, buliony,wywary,kremy

    Dania mączne

    Kasze i ryże

    Sosy

    Mięsa, drób, wieprzowina