Wszystko o kursie
Kurs rozpocznie się w momencie uzbierania docelowej grupy
Spotkania odbywają się 2 razy w miesiącu i trwają 4 godziny
Zajęcia prowadzić będzie kadra zespołu BATATY
Szkolenie ma na celu „zrobić z Ciebie” prawdziwego szefa kuchni, któremu już żadna dziedzina nie będzie straszna, dlatego wszystkie z tematów będą skrupulatnie omawiane
Skierowane jest do osób które nie gotowały nigdy, ale też dla takich, którym nie obce są kulinarne przygody. Przejdziemy z Wami “drogę” od technik krojenia nożem skończywszy na słodkościach
Część teoretyczna będzie się składała na wyjaśnieniu wszelkich zagadnień związanych z tematem warsztatów. Na część praktyczną będą składać się praktyczne informacje dotyczące przygotowywania danych potraw oraz ćwiczenia techniczne
Kurs "od podstaw"
1. 18.02.2025 Nauka krojenia i organizacja pracy w kuchni
2. 04.03.2025 Zupy, buliony, wywary, kremy
3. 18.03.2025 Dania mączne
4. 01.04.2025 Kasze i ryże
5. 15.04.2025 Sosy
6. 29.04.2025 Mięsa, drób i wieprzowina
7. 13.05.2025 Ryby i owoce morza
8. 27.05.2025 Słodkości
9. 10.06.2025 Podsumowanie zajęć – kreatywne gotowanie
godziny zajęć: 17:00-21:00
Cena za cały kurs:
płatne jednorazowo 2500 zł brutto,
lub w dwóch ratach po 1250 zł brutto.
Kurs "kuchnie świata"
1. Włoska
2. Indyjska
3. Hiszpańska
4. TexMex
5. Japońska
6. Portugalska
7. Polska
8. Arabska
9. Tajska
Daty zostaną podane przy ogłoszeniu nowego kursu.
Cena za cały kurs:
płatne jednorazowo 2500 zł brutto,
lub w dwóch ratach po 1250 zł brutto.
Jesteś zainteresowany?
Pozostaw swoje dane, skontaktujemy się z Tobą, aby udzielić Ci odpowiedzi.
Zapisy oraz więcej informacji na:
kontakt@studiobataty.pl
Tematyka zajęć
Ryby i owoce morza
Słodkości
Podsumowanie zajęć – kreatywne gotowanie
Nauka krojenia i organizacja pracy w kuchni
Zupy, buliony,wywary,kremy
Dania mączne
Kasze i ryże
Sosy
Mięsa, drób, wieprzowina