Wszystko o kursie
Kurs rozpocznie się w momencie uzbierania docelowej grupy
Spotkania odbywają się 2 razy w tygodniu i trwają 4 godziny
Zajęcia prowadzić będzie kadra zespołu BATATY
Szkolenie ma na celu „zrobić z Ciebie” prawdziwego szefa kuchni, któremu już żadna dziedzina nie będzie straszna, dlatego wszystkie z tematów będą skrupulatnie omawiane
Skierowane jest do osób które nie gotowały nigdy, ale też dla takich, którym nie obce są kulinarne przygody. Przejdziemy z Wami “drogę” od technik krojenia nożem skończywszy na słodkościach
Część teoretyczna będzie się składała na wyjaśnieniu wszelkich zagadnień związanych z tematem warsztatów. Na część praktyczną będą składać się praktyczne informacje dotyczące przygotowywania danych potraw oraz ćwiczenia techniczne
Kurs "od podstaw"
1. 28.02.2023 Nauka krojenia i organizacja pracy w kuchni
2. 14.03.2023 Zupy, buliony, wywary, kremy
3. 28.03.2023 Dania mączne
4. 12.04.2023 Kasze i ryże (środa)
5. 25.04.2023 Sosy
6. 09.05.2023 Mięsa, drób i wieprzowina
7. 23.05.2023 Ryby i owoce morza
8. 06.06.2023 Słodkości
9. 20.06.2023 Podsumowanie zajęć – kreatywne gotowanie
Cena za cały kurs:
płatne jednorazowo 1 990 zł brutto,
lub w dwóch ratach po 1000 zł brutto.
Kurs "kuchnie świata"
1. Włoska
2. Indyjska
3. Hiszpańska
4. TexMex
5. Japońska
6 .Portugalska
7. Arabska
8. Polska
9. Tajska
Daty w trakcie ustalania.
Cena za cały kurs:
płatne jednorazowo 2100 zł brutto,
lub w dwóch ratach po 1050 zł brutto.
Jesteś zainteresowany?
Pozostaw swoje dane, skontaktujemy się z Tobą, aby udzielić Ci odpowiedzi.
Zapisy oraz więcej informacji na:
kontakt@studiobataty.pl
Tematyka zajęć

Ryby i owoce morza

Słodkości

Podsumowanie zajęć – kreatywne gotowanie

Nauka krojenia i organizacja pracy w kuchni

Zupy, buliony,wywary,kremy

Dania mączne

Kasze i ryże

Sosy

Mięsa, drób, wieprzowina