Wszystko o kursie

Kurs rozpocznie się w momencie uzbierania docelowej grupy

Spotkania odbywają się 2 razy w miesiącu i trwają 4 godziny

Zajęcia prowadzić będzie kadra zespołu BATATY

Szkolenie ma na celu „zrobić z Ciebie” prawdziwego szefa kuchni, któremu już żadna dziedzina nie będzie straszna, dlatego wszystkie z tematów będą skrupulatnie omawiane

Skierowane jest do osób które nie gotowały nigdy, ale też dla takich, którym nie obce są kulinarne przygody. Przejdziemy z Wami “drogę” od technik krojenia nożem skończywszy na słodkościach

Część teoretyczna będzie się składała na wyjaśnieniu wszelkich zagadnień związanych z tematem warsztatów. Na część praktyczną będą składać się praktyczne informacje dotyczące przygotowywania danych potraw oraz ćwiczenia techniczne

Kurs "od podstaw"

1. 07.02.2024 Nauka krojenia i organizacja pracy w kuchni

2. 21.02.2024 Zupy, buliony, wywary, kremy

3. 06.03.2024 Dania mączne

4. 20.03.2024 Kasze i ryże (środa)

5. 10.04.2024 Sosy

6. 24.04.2023 Mięsa, drób i wieprzowina

7. 08.05.2024 (możliwa zmiana tego terminu) Ryby i owoce morza

8. 22.05.2024 Słodkości

9. 05.06.2024 Podsumowanie zajęć – kreatywne gotowanie

godziny zajęć: 17:00-21:00

Cena za cały kurs:
płatne jednorazowo 2100 zł brutto,
lub w dwóch ratach po 1050 zł brutto.

Kurs "kuchnie świata"

1. 26.09.2023 Włoska

2. 10.10.2023 Indyjska

3. 24.10.2023 Hiszpańska

4. 07.11.2023 TexMex

5. 21.11.2023 Japońska

6. 05.12.2023 Portugalska

7. 19.12.2023 Polska

8. 09.01.2024 Arabska

9. 30.01.2024 Tajska

 

Cena za cały kurs:
płatne jednorazowo 2100 zł brutto,
lub w dwóch ratach po 1050 zł brutto.

Jesteś zainteresowany?

Pozostaw swoje dane, skontaktujemy się z Tobą, aby udzielić Ci odpowiedzi.

Zapisy oraz więcej informacji na:
kontakt@studiobataty.pl

    * - pole wymagane

    Tematyka zajęć

    Ryby i owoce morza

    Słodkości

    Podsumowanie zajęć – kreatywne gotowanie

    Nauka krojenia i organizacja pracy w kuchni

    Zupy, buliony,wywary,kremy

    Dania mączne

    Kasze i ryże

    Sosy

    Mięsa, drób, wieprzowina