Adrian Stojewski

  1. Wydarzenia
  2. Organizatorzy
  3. Adrian Stojewski
Wydarzenia from this organizator
Dzisiaj

PODRÓŻ PO SMAKACH HISZPAŃSKIEJ PÓŁNOCY I POŁUDNIA!

250 zł brutto (w tym 23% vat)
Adrian Stojewski
do 16

Tajemnicza Północ i ogniste południe. Niczym dwa żywioły, które prezentują dwa odmienne kulinarne oblicza. Od zielonych gór Kantabryjskich i Wybrzeża Atlantyku, po skąpaną w słońcu Andaluzję będziemy przemierzać Hiszpanię jakiej jeszcze nie znaliście! Ucztę rozpoczniemy od kieliszka Rebujito, aby nasz apetyt rósł w zawrotnym tempie niczym temperatura w Sewilli. Właśnie tutaj spróbujemy polędwiczki w ognistym akompaniamencie wina Sherry. Z kolei […]

WEGETARIAŃSKA KUCHNIA POŁUDNIA HISZPANII I WYSP

250 zł brutto (w tym 23% vat)
Adrian Stojewski
do 16

Pan con tomate – aromatyzowana czosnkiem grzanka z soczystymi i dojrzałymi pomidorami, skąpana w oliwie z oliwek extra virgin Salmorejo corobes – aksamitny chłodnik z pomidorów, oliwy z oliwek Extra Virgen z nutą aromatycznego octu z wina Jerez/Sherry. Tradycyjne danie pochodzące z Kordoby w Andaluzji. Garbanzos con espinacas – Pochodząca z Sewilli rozgrzewająca duszona ciecierzyca ze szpinakiem. Andaluzyjskie danie o […]

HISZPAŃSKIE TAPASY

290zł brutto (w tym 23% vat)
Adrian Stojewski

Buenos dias! Czy chcielibyście przenieść się wszystkimi zmysłami do najsmaczniejszego zakątka Europy? W takim razie przymknijcie oczy i wyobraźcie sobie kulinarną podróż marzeń. A to wszystko w otoczeniu niebiańskich plaż, w rytmie flamenco, w krainie oliwą i sangrią płynącą;) Z Adrianem Stojewskim, znanym ekspertem kuchni Hiszpanii, odkryjecie sekrety przyrządzenia tapas z najsmaczniejszych regionów Hiszpanii, od Andaluzji przez Galicję, Asturię, Kraj […]

HISZPAŃSKIE TAPASY

290zł brutto (w tym 23% vat)
Adrian Stojewski

Buenos dias! Czy chcielibyście przenieść się wszystkimi zmysłami do najsmaczniejszego zakątka Europy? W takim razie przymknijcie oczy i wyobraźcie sobie kulinarną podróż marzeń. A to wszystko w otoczeniu niebiańskich plaż, w rytmie flamenco, w krainie oliwą i sangrią płynącą;) Z Adrianem Stojewskim, znanym ekspertem kuchni Hiszpanii, odkryjecie sekrety przyrządzenia tapas z najsmaczniejszych regionów Hiszpanii, od Andaluzji przez Galicję, Asturię, Kraj […]