1. Wydarzenia
  2. Karolina Żmijewska

Karolina Żmijewska

Today

KUCHNIA TAJSKA

250zł brutto (w tym 23% vat)
Karolina Żmijewska
do 16

Warsztaty poprowadzi Karolina Żmijewska, autorka blogów kuchniabezglutenowa i tajlandiaodkuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku. MENU: ลาบเห็ด- Larb z tajskich grzybów แกงเหลืองบัว- Żółte curry z lotosem ซุปเห็ดกับพริก- ostra zupa z grzybów azjatyckich มันสำปะหลังใบเตย- tapioka z liśćmi pandan

KUCHNIA TAJSKA

250 zł brutto (w tym 23% vat)
Karolina Żmijewska
do 16

ลาบเห็ด- Larb z tajskich grzybów แกงเหลืองบัว- Żółte curry z lotosem ซุปเห็ดกับพริก- ostra zupa z grzybów azjatyckich มันสำปะหลังใบเตย- tapioka z liśćmi pandan

KUCHNIA TAJSKA

280zł brutto (w tym 23% vat)
Karolina Żmijewska
do 16

Warsztaty poprowadzi Karolina Żmijewska, autorka blogów kuchniabezglutenowa i tajlandiaodkuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku. Menu: -Muu Bing- grillowana wieprzowina z ryżem kleistym -Geng Som Plaa- pomarańczowe curry z rybą z ryżem jaśminowym -Gai Hor Toey- wrapy z liści pandan z kurczakiem -Kao Niaw Mamuang- mango sticky rice

KUCHNIA TAJSKA

280zł brutto (w tym 23% vat)
Karolina Żmijewska
do 16

Warsztaty poprowadzi Karolina Żmijewska, autorka blogów kuchniabezglutenowa i tajlandiaodkuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku.   Menu: -Muu Bing- grillowana wieprzowina z ryżem kleistym -Geng Som Plaa- pomarańczowe curry z rybą z ryżem jaśminowym -Gai Hor Toey- wrapy z liści pandan z kurczakiem -Kao Niaw Mamuang- mango sticky rice

Kuchnia Tajska

290zł brutto (w tym 23% vat)
Karolina Żmijewska
16

Menu: Geng Jeut Saku- Zupa z pieczonej kaczki z tapioką Geng Dtaeng Bpet- Czerwone curry z kaczką Yam Bped Yang- Sałatka z kaczki o owoców liczi Gluay Yang Kamin- tajskie grillowane banany z tamaryndowcem i mlekiem kokosowym

Kuchnia Tajska

290zł brutto (w tym 23% vat)
Karolina Żmijewska
16

Menu: Geng Jeut Saku- Zupa z pieczonej kaczki z tapioką Geng Dtaeng Bpet- Czerwone curry z kaczką Yam Bped Yang- Sałatka z kaczki o owoców liczi Gluay Yang Kamin- tajskie grillowane banany z tamaryndowcem i mlekiem kokosowym