Nawigacja Widoków

Wydarzenie Views Navigation

Today

FERIE KULINARNE

590zł brutto (w tym 23% vat)

FERIE KULINARNE Zapraszamy na zimowe warsztaty „KULINARNA PODRÓŹ DOOKOŁA ŚWIATA” Wspólnie będziemy gotować, poznawać nowe smaki, tworzyć oraz bawić się! I TURNUS 15.01-19.01.2024 II TURNUS 22.01-26.01.2024 • Dzień rozpoczynamy o 9:00, kończymy o 13:00. • Warsztaty przewidziane są dla dzieci w wieku 10-14 lat • W ostatnim dniu warsztatów, uczestnicy otrzymują komplet przepisów na dania przygotowane podczas warsztatów oraz dyplom. […]

HISZPAŃSKIE TAPASY

290zł brutto (w tym 23% vat)
Adrian Stojewski

Buenos dias! Czy chcielibyście przenieść się wszystkimi zmysłami do najsmaczniejszego zakątka Europy? W takim razie przymknijcie oczy i wyobraźcie sobie kulinarną podróż marzeń. A to wszystko w otoczeniu niebiańskich plaż, w rytmie flamenco, w krainie oliwą i sangrią płynącą;) Z Adrianem Stojewskim, znanym ekspertem kuchni Hiszpanii, odkryjecie sekrety przyrządzenia tapas z najsmaczniejszych regionów Hiszpanii, od Andaluzji przez Galicję, Asturię, Kraj […]

HISZPAŃSKIE TAPASY

290zł brutto (w tym 23% vat)
Adrian Stojewski

Buenos dias! Czy chcielibyście przenieść się wszystkimi zmysłami do najsmaczniejszego zakątka Europy? W takim razie przymknijcie oczy i wyobraźcie sobie kulinarną podróż marzeń. A to wszystko w otoczeniu niebiańskich plaż, w rytmie flamenco, w krainie oliwą i sangrią płynącą;) Z Adrianem Stojewskim, znanym ekspertem kuchni Hiszpanii, odkryjecie sekrety przyrządzenia tapas z najsmaczniejszych regionów Hiszpanii, od Andaluzji przez Galicję, Asturię, Kraj […]

Pizza Time z Nico Palladini

MENU 1) Pizza fritta (smażona) tradycja z regionu Kampania. To takie małe calzone street foodowe z nadzieniem z serów ricotta i provola wraz z salami i pomidory pelati. 2) klasyczna Focaccia, każdy ją zamawia w restauracji ale mało kto wie jak się szykuje i jakie są różnice pomiędzy pizzą a focaccią. Focaccia podana z oliwą grubą solą morską a rozmarynem. 3) Pizza […]

Pizza Time z Nico Palladini

MENU:   1) Pizza fritta (smażona) tradycja z regionu Kampania. To takie małe calzone street foodowe z nadzieniem z serów ricotta i provola wraz z salami i pomidory pelati. 2) klasyczna Focaccia, każdy ją zamawia w restauracji ale mało kto wie jak się szykuje i jakie są różnice pomiędzy pizzą a focaccią. Focaccia podana z oliwą grubą solą morską a rozmarynem. […]