Nawigacja Widoków

Wydarzenie Views Navigation

Dzisiaj

Kiermasz Wielkanocny

KIERMASZ WIELKANOCNY 2025 CENY PODAWANE SĄ W BRUTTO I ZAWIERAJĄ NALEŻNY PODATEK VAT ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY JEDYNIE DROGĄ E-MAILOWĄ DO PONIEDZIAŁKU (14.04.2025) DO GODZINY 18.00 ODBIÓR OSOBISTY W BATATACH W DNIU 18.04.2025 (PIĄTEK) W GODZINACH 15.00 – 18.00 DANIA WYDAJEMY W JEDNORAZOWYCH ZGRZEWANYCH OPAKOWANIACH, FOREMKACH LUB WIADERKACH kontakt@studiobataty.pl  

Wegańska podróż ku Azji

299 zł brutto (w tym 23% vat)
16

Wspólnie przygotujemy: Roślinne aromatyczne Pho z “wołowinką” z seitana, mięciutkie kluski z mąki ryżowej faszerowane pieczarkami, Instant kimchi z mandarynkami, Kimbap- czyli prawie sushi ale po koreańsku z tofu oraz Pudding z ryżu z chrupiącą orzechową honeycomb Wegan Nerd to blog Alicji Rokickiej w 100% roślinny, nie znajdziecie tam przepisów z mięsem, rybami oraz nabiałem i innymi produktami odzwierzęcymi. MENU: […]

Roślinna strona Grecji

299 zł brutto (w tym 23% vat)
16

Co będziemy gotować? Lagana, Potatosalata, Fasolada, Pastitsio oraz Portokalopita. Wegan Nerd to blog Alicji Rokickiej w 100% roślinny, nie znajdziecie tam przepisów z mięsem, rybami oraz nabiałem i innymi produktami odzwierzęcymi. Alicja jest od około 15 lat na diecie wegańskiej, tworzy fantastyczne przepisy i zaraża optymizmem w kuchni roślinnej! MENU: Lagana mocno sezamowy chlebek Potatosalata- grecka sałatka z ziemniaków Fasolada […]

Kuchnia Tajska z Karoliną Żmijewską

299 zł brutto (w tym 23% vat)
16

PRZYGOTUJEMY: PAT NOR MAI FARANG, PAD KRA PAO, GOONG PAD NAM PRIK PAO, WOON MUMUANG   Chcesz poznać tajniki kuchni tajskiej i nauczyć się przygotowywać autentyczne, pełne aromatu dania? Z Karoliną Żmijewską nauczysz się gotować autentyczne tajskie potrawy w prosty i przystępny sposób. Karolina jest autorką blogów Kuchnia Bezglutenowa i Tajlandia Od Kuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku, pasjonatka kuchni słowiańskich […]

Kuchnia Tajska z Karoliną Żmijewską

299 zł brutto (w tym 23% vat)
16

PRZYGOTUJEMY: PAT NOR MAI FARANG, PAD KRA PAO, GOONG PAD NAM PRIK PAO, WOON MUMUANG   Chcesz poznać tajniki kuchni tajskiej i nauczyć się przygotowywać autentyczne, pełne aromatu dania? Z Karoliną Żmijewską nauczysz się gotować autentyczne tajskie potrawy w prosty i przystępny sposób. Karolina jest autorką blogów Kuchnia Bezglutenowa i Tajlandia Od Kuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku, pasjonatka kuchni słowiańskich […]

PISTACJE WE WŁOSKIEJ KUCHNI – „SAGRA DEL PISTACCHIO”

299 zł brutto (w tym 23% vat)
16

Przygotujecie na warsztatach: Rustici mortadella e pistacchio, paccheri con pesto di pistacchi, risotto al pomodoro con granella di pistacchi, trota salmonata in crusta di pistacchi, tiramisu al pistacchio. Brzmi przepysznie, prawda? A to wszystko w naszym studio. Warsztaty poprowadzi Nico Palladini - Urodzony w Rzymie. W Polsce mieszka od 13 lat. Od lat z pasją zajmuje się kuchnią swojego kraju, […]