Nawigacja Widoków

Wydarzenie Views Navigation

Today

Torty w stylu SEMI-NAKED z Marcinem Błańskim

290zł brutto (w tym 23% vat)
Marcin Błański
14

Kolejne szkolenie cukiernicze które poprowadzi Marcin Błański – zwycięzca Bake off – Ale Ciacho to: Tort Semi Naked z owocami! Marcin pokaże jak upiec odpowiedni biszkopt do tortu, zbudować tamę separującą, przygotować krem oraz jak go tynkować. Podczas warsztatów uczestnicy będą pracować w parach. Każdy uczestnik otrzyma połowę tortu wykonanego od podstaw przez samych siebie. Podczas warsztatów: poznasz recepturę na […]

Azjatycki street food na weganie

290zł brutto (w tym 23% vat)
Alicja Rokicka
16

MENU Bułeczki bao z imbirowym sticky tofu Koreańskie boczniaki na patyku Koreański bakłażan na patyku Podsmażane pierożki gyoza z warzywami Sałatka z pomelo i fasolką szparagową Mango sticky rice z matcha

Wegański Ramen

290zł brutto (w tym 23% vat)
Alicja Rokicka
16

Domowy makaron alkaliczny Mazemen ramen- ramen na zimno bez dodatku bulionu z sosem z miso, wspaniałym bakłażanem i rzepą Stir fry ramen- noodle z woka z kolorowymi warzywami z nie jajem z dyni Roślinny esencjonalny bulion Vegan tantanmen ramen – sezamowo mleczny ramen z pak choi, kukurydzą i mieloną soją

MAJORKA – KULINARNA PERŁA BALEARÓW

290zł brutto (w tym 23% vat)
Adrian Stojewski

Majorkańska kuchnia jest wiernym odzwierciedleniem jej wyspiarskiego krajobrazu. Z jednej strony wspaniałe góry Tramuntana , których pejzaż dopełniają uprawy tarasowe. Z drugiej strony Sierra de Levante, czyli obszar, gdzie tradycja rybacka łączy się z ogrodnictwem i hodowlą zwierząt. Pośrodku otwierają się przed nami wielkie równiny, pośród których w cieniu dębów i drzew oliwnych kwitną sady i rozległe uprawy. To wszystko […]

HISZPAŃSKIE TAPASY

290zł brutto (w tym 23% vat)
Adrian Stojewski

Buenos dias! Czy chcielibyście przenieść się wszystkimi zmysłami do najsmaczniejszego zakątka Europy? W takim razie przymknijcie oczy i wyobraźcie sobie kulinarną podróż marzeń. A to wszystko w otoczeniu niebiańskich plaż, w rytmie flamenco, w krainie oliwą i sangrią płynącą;) Z Adrianem Stojewskim, znanym ekspertem kuchni Hiszpanii, odkryjecie sekrety przyrządzenia tapas z najsmaczniejszych regionów Hiszpanii, od Andaluzji przez Galicję, Asturię, Kraj […]

Kuchnia Włoska

290zł brutto (w tym 23% vat)
Nico Palladini
16

  Kuchnia Włoska z Nico Palladini Urodzony w Rzymie. W Polsce mieszka od 13 lat. Od lat z pasją zajmuje się kuchnią swojego kraju, a od 2012 roku wszystkich tajników kuchni włoskiej uczy tu w Polsce. Początkowo współpracował z Republiką Słoneczną w Poznaniu, następnie przeniósł się do Warszawy i z dużym sukcesem rozpoczął współpracę z Instytutem Sztuki Kulinarnej / Skład […]