Nawigacja Widoków

Wydarzenie Views Navigation

Dzisiaj

Kuchnia Wietnamska z Bartkiem Snecz-Dębskim

310 zł brutto (w tym 23% vat)
16

Wspólnie przygotujemy: Phở Bò, Gỏi Cuốn, Bánh Mì, Bánh Tiêu. Zapraszamy na warsztaty kulinarne pełne azjatyckiego ognia, które poprowadzi kucharz z doświadczeniem w– od Wół na Stół, przez SPOKOSZAMA, aż po menu dla kultowych miejsc w Polsce. Choć zaczynał od burgerów, dziś serwuje także smaki, które zaskoczą nawet największych kulinarnych śmiałków. To nie będzie zwykły wieczór przy garach – to […]

Ramen – Bartek „Snecz” Dębski

310 zł brutto (w tym 23% vat)
16

Na warsztatach: shoyu ramen z chashu, shio ramen, miso ramen. Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty kulinarne, gdzie królować będzie Ramen w trzech odsłonach! Poprowadzi je Bartek – szef kuchni zakochany w smakach Azji, twórca projektu SPOKO SZAMA i autor kulinarnego Instagrama Snecz Gotuje. Uwielbia street food, ale nie boi się kreatywności i oryginalności! Dla fanów Japonii, street foodu i bulionów. Nie […]

Kuchnia Gruzińska – Tamuna Kiladze

310 zł brutto (w tym 23% vat)
16

Przygotujemy: Bakłażan z pastą orzechową, Chinkali, Chaczapuri, Chichirtma. Jeśli kochasz dobrze zjeść i marzysz o smakach prosto spod Kaukazu – te warsztaty są dla Ciebie! Nasza prowadząca – pełna ciepła Gruzinka Tamuna Kiladze – pokaże Ci, jak przygotować: 1.Bakłażan z pastą orzechową 2.Chinkali – pierożki z soczystym farszem 3.Chaczapuri po adżarsku – serowy hit 4.Czichirtma – gruziński rosół na duszę […]

Kuchnia Tajska z Karoliną Żmijewską

310 zł brutto (w tym 23% vat)
16

PRZYGOTUJEMY: Tod Mun Pla, Peek Gai tod Nam Pla, Geng Rorn Wun Sen, Yum Som-O.   Chcesz poznać tajniki kuchni tajskiej i nauczyć się przygotowywać autentyczne, pełne aromatu dania? Z Karoliną Żmijewską nauczysz się gotować autentyczne tajskie potrawy w prosty i przystępny sposób. Karolina jest autorką blogów Kuchnia Bezglutenowa i Tajlandia Od Kuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku, pasjonatka kuchni słowiańskich […]

Kuchnia Tajska z Karoliną Żmijewską

310 zł brutto (w tym 23% vat)
16

PRZYGOTUJEMY: Tod Mun Pla, Peek Gai tod Nam Pla, Geng Rorn Wun Sen, Yum Som-O.   Chcesz poznać tajniki kuchni tajskiej i nauczyć się przygotowywać autentyczne, pełne aromatu dania? Z Karoliną Żmijewską nauczysz się gotować autentyczne tajskie potrawy w prosty i przystępny sposób. Karolina jest autorką blogów Kuchnia Bezglutenowa i Tajlandia Od Kuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku, pasjonatka kuchni słowiańskich […]