Nawigacja Widoków

Wydarzenie Views Navigation

Today

Kurs OD PODSTAW

2100 zł brutto (w tym 23% vat)

Terminarz zajęć: 1. 07.02.2024 Nauka krojenia i organizacja pracy w kuchni 2. 21.02.2024 Zupy, buliony, wywary, kremy 3. 06.03.2024 Dania mączne 4. 20.03.2024 Kasze i ryże (środa) 5. 10.04.2024 Sosy 6. 24.04.2023 Mięsa, drób i wieprzowina 7. 08.05.2024 (możliwa zmiana tego terminu) Ryby i owoce morza 8. 22.05.2024 Słodkości 9. 05.06.2024 Podsumowanie zajęć – kreatywne gotowanie   Cena za cały kurs: płatne jednorazowo 2100 […]

Gotuj! roślinnie z Wegan Nerd

290 zł brutto (w tym 23% vat)
16

Kulinarna podróż po smakach roślinnej kuchni z Wegan Nerd, autorką wielu pysznych przepisów! Alicja zabierze nas w niesamowitą podróż! Menu bombastyczna focaccia z pomidorowym masełkiem taco al pastor z selerem i ananasem z jabłkową salsą noodle w sosie dan dan (czyli sos, który "ryje banie") sałata wedge z ziołowym czosnkowym majonezem i pieczoną ciecierzycą ciasto jogurtowe z brzoskwinią

Gotuj! roślinnie z Wegan Nerd

290 zł brutto (w tym 23% vat)
16

Kulinarna podróż po smakach roślinnej kuchni z Wegan Nerd, autorką wielu pysznych przepisów! Alicja zabierze nas w niesamowitą podróż! Menu bombastyczna focaccia z pomidorowym masełkiem taco al pastor z selerem i ananasem z jabłkową salsą noodle w sosie dan dan (czyli sos, który "ryje banie") sałata wedge z ziołowym czosnkowym majonezem i pieczoną ciecierzycą ciasto jogurtowe z brzoskwinią

Ramen – Bartek „Snecz” Dębski

290 zł brutto (w tym 23% vat)
16

Zakochany w Azji szef kuchni. Tworzy dania stosunkowo proste, trochę street foodowe, ale jednocześnie bardzo oryginalne. Podczas warsztatów kulinarnych stawia na sprytne i szybkie receptury, które dają uczestnikom niesamowitą frajdę podczas gotowania. Współtworzył i tworzył menu w znanych miejscach. Prowadzi swój projekt street foodowy SPOKO SZAMA oraz instagram Snecz Gotuje. Japońska przystawka od Szefa Kuchni Teoria – Czym w ogóle […]

Ramen – Bartek „Snecz” Dębski

290 zł brutto (w tym 23% vat)
16

Zakochany w Azji szef kuchni. Tworzy dania stosunkowo proste, trochę street foodowe, ale jednocześnie bardzo oryginalne. Podczas warsztatów kulinarnych stawia na sprytne i szybkie receptury, które dają uczestnikom niesamowitą frajdę podczas gotowania. Współtworzył i tworzył menu w znanych miejscach. Prowadzi swój projekt street foodowy SPOKO SZAMA oraz instagram Snecz Gotuje.   Japońska przystawka od Szefa Kuchni Teoria – Czym w […]

Pizza Time z Nico Palladini

290 zł brutto (w tym 23% vat)

Urodzony w Rzymie. W Polsce mieszka od 13 lat. Od lat z pasją zajmuje się kuchnią swojego kraju, a od 2012 roku wszystkich tajników kuchni włoskiej uczy tu w Polsce. Początkowo współpracował z Republiką Słoneczną w Poznaniu, następnie przeniósł się do Warszawy i z dużym sukcesem rozpoczął współpracę z Instytutem Sztuki Kulinarnej / Skład Bananów. Współpracuje również z Włoska Akademia […]