Nawigacja Widoków

Wydarzenie Views Navigation

Today

HISZPAŃSKIE TAPASY

290zł brutto (w tym 23% vat)
Adrian Stojewski

Buenos dias! Czy chcielibyście przenieść się wszystkimi zmysłami do najsmaczniejszego zakątka Europy? W takim razie przymknijcie oczy i wyobraźcie sobie kulinarną podróż marzeń. A to wszystko w otoczeniu niebiańskich plaż, w rytmie flamenco, w krainie oliwą i sangrią płynącą;) Z Adrianem Stojewskim, znanym ekspertem kuchni Hiszpanii, odkryjecie sekrety przyrządzenia tapas z najsmaczniejszych regionów Hiszpanii, od Andaluzji przez Galicję, Asturię, Kraj […]

Kuchnia Tajska 4xWOK z Karoliną Żmijewską

290 zł brutto (w tym 23% vat)
16

Autorka blogów kuchniabezglutenowa i tajlandiaodkuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku, pasjonatka kuchni Słowian, trenerka kulinarna. Zwiedza świat przez pryzmat kulinarnych okularów, a z każdego zakątka przywozi przepisy i inspiracje. Pad thai- makaron stir fry Gai Pad Med Mamuang- Kurczak stir fry z nerkowcami i ryżem Pad Hed Nang Rom- boczniaki stir fry i bazylią tajską Goong Pad Nam Prik Pao- […]

Kuchnia Tajska 4xWOK z Karoliną Żmijewską

290 zł brutto (w tym 23% vat)
16

Autorka blogów kuchniabezglutenowa i tajlandiaodkuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku, pasjonatka kuchni Słowian, trenerka kulinarna. Zwiedza świat przez pryzmat kulinarnych okularów, a z każdego zakątka przywozi przepisy i inspiracje. Pad thai- makaron stir fry Gai Pad Med Mamuang- Kurczak stir fry z nerkowcami i ryżem Pad Hed Nang Rom- boczniaki stir fry i bazylią tajską Goong Pad Nam Prik Pao- […]

Gotuj! roślinnie z Wegan Nerd

290 zł brutto (w tym 23% vat)
16

Kulinarna podróż po smakach roślinnej kuchni z Wegan Nerd, autorką wielu pysznych przepisów! Alicja zabierze nas w niesamowitą podróż! Menu bombastyczna focaccia z pomidorowym masełkiem taco al pastor z selerem i ananasem z jabłkową salsą noodle w sosie dan dan (czyli sos, który "ryje banie") sałata wedge z ziołowym czosnkowym majonezem i pieczoną ciecierzycą ciasto jogurtowe z brzoskwinią

Gotuj! roślinnie z Wegan Nerd

290 zł brutto (w tym 23% vat)
16

Kulinarna podróż po smakach roślinnej kuchni z Wegan Nerd, autorką wielu pysznych przepisów! Alicja zabierze nas w niesamowitą podróż! Menu bombastyczna focaccia z pomidorowym masełkiem taco al pastor z selerem i ananasem z jabłkową salsą noodle w sosie dan dan (czyli sos, który "ryje banie") sałata wedge z ziołowym czosnkowym majonezem i pieczoną ciecierzycą ciasto jogurtowe z brzoskwinią

Ramen – Bartek „Snecz” Dębski

290 zł brutto (w tym 23% vat)
16

Zakochany w Azji szef kuchni. Tworzy dania stosunkowo proste, trochę street foodowe, ale jednocześnie bardzo oryginalne. Podczas warsztatów kulinarnych stawia na sprytne i szybkie receptury, które dają uczestnikom niesamowitą frajdę podczas gotowania. Współtworzył i tworzył menu w znanych miejscach. Prowadzi swój projekt street foodowy SPOKO SZAMA oraz instagram Snecz Gotuje.   Japońska przystawka od Szefa Kuchni Teoria – Czym w […]