Nawigacja Widoków

Wydarzenie Views Navigation

Today

PYSZNIE, ALE BEZ CUKRU – POSYPANE.PL

250 zł brutto (w tym 23% vat)
Asia Banad
do 16

MENU Pełnoziarniste ciasteczka przekładane kremem cytrynowym lemon curd Zawijane, szwedzki kardamonki z malinami Jogurtowy sernik na zimno z owocami Tartaletki z nektarynkami i tymiankiem Warsztaty poprowadzi: Asia Banad – Cukierniczka i i magister dietetyki w jednym. Twórczyni bloga i pracowni cukierniczej „POSYPANE”, autorka podcastu „Niech jedzą ciastka!”. Wierzy w słodkie przyjemności oraz w umiar w umiarze. Tworzy niebanalne, ale nieskomplikowane […]

MAKARONIKI – POSYPANE.PL

280 zł brutto (w tym 23% vat)
Asia Banad
do 16

MENU: Warsztaty poprowadzi:  Asia Banad - Cukierniczka i i magister dietetyki w jednym. Twórczyni bloga i pracowni cukierniczej „POSYPANE”, autorka podcastu „Niech jedzą ciastka!”. Wierzy w słodkie przyjemności oraz w umiar w umiarze. Tworzy niebanalne, ale nieskomplikowane przepisy, którymi dzieli się na swojej stronie i na warsztatach kulinarnych. Kreuje piękne, dopracowane, oryginalne torty i słodycze.

PODRÓŻ PO SMAKACH HISZPAŃSKIEJ PÓŁNOCY I POŁUDNIA!

250 zł brutto (w tym 23% vat)
Adrian Stojewski
do 16

Tajemnicza Północ i ogniste południe. Niczym dwa żywioły, które prezentują dwa odmienne kulinarne oblicza. Od zielonych gór Kantabryjskich i Wybrzeża Atlantyku, po skąpaną w słońcu Andaluzję będziemy przemierzać Hiszpanię jakiej jeszcze nie znaliście! Ucztę rozpoczniemy od kieliszka Rebujito, aby nasz apetyt rósł w zawrotnym tempie niczym temperatura w Sewilli. Właśnie tutaj spróbujemy polędwiczki w ognistym akompaniamencie wina Sherry. Z kolei […]

WEGETARIAŃSKA KUCHNIA POŁUDNIA HISZPANII I WYSP

250 zł brutto (w tym 23% vat)
Adrian Stojewski
do 16

Pan con tomate – aromatyzowana czosnkiem grzanka z soczystymi i dojrzałymi pomidorami, skąpana w oliwie z oliwek extra virgin Salmorejo corobes – aksamitny chłodnik z pomidorów, oliwy z oliwek Extra Virgen z nutą aromatycznego octu z wina Jerez/Sherry. Tradycyjne danie pochodzące z Kordoby w Andaluzji. Garbanzos con espinacas – Pochodząca z Sewilli rozgrzewająca duszona ciecierzyca ze szpinakiem. Andaluzyjskie danie o […]

KUCHNIA TAJSKA

250zł brutto (w tym 23% vat)
Karolina Żmijewska
do 16

Warsztaty poprowadzi Karolina Żmijewska, autorka blogów kuchniabezglutenowa i tajlandiaodkuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku. MENU: ลาบเห็ด- Larb z tajskich grzybów แกงเหลืองบัว- Żółte curry z lotosem ซุปเห็ดกับพริก- ostra zupa z grzybów azjatyckich มันสำปะหลังใบเตย- tapioka z liśćmi pandan

KUCHNIA TAJSKA

250 zł brutto (w tym 23% vat)
Karolina Żmijewska
do 16

ลาบเห็ด- Larb z tajskich grzybów แกงเหลืองบัว- Żółte curry z lotosem ซุปเห็ดกับพริก- ostra zupa z grzybów azjatyckich มันสำปะหลังใบเตย- tapioka z liśćmi pandan