Nawigacja Widoków

Wydarzenie Views Navigation

Today

KURS OD PODSTAW

1. 28.02.2023 Nauka krojenia i organizacja pracy w kuchni 2. 14.03.2023 Zupy, buliony, wywary, kremy 3. 28.03.2023 Dania mączne 4. 12.04.2023 Kasze i ryże (środa) 5. 25.04.2023 Sosy 6. 09.05.2023 Mięsa, drób i wieprzowina 7. 23.05.2023 Ryby i owoce morza 8. 06.06.2023 Słodkości 9. 20.06.2023 Podsumowanie zajęć – kreatywne gotowanie

TORT W STYLU SEMI-NAKED Z MARCINEM BŁAŃSKIM

250zł brutto (w tym 23% vat)
Marcin Błański
do 16

Kolejne szkolenie cukiernicze które poprowadzi Marcin Błański – zwycięzca Bake off – Ale Ciacho to: Tort Semi Naked z owocami! Marcin pokaże jak upiec odpowiedni biszkopt do tortu, zbudować tamę separującą, przygotować krem oraz jak go tynkować. Podczas warsztatów uczestnicy będą pracować w parach. Każdy uczestnik otrzyma połowę tortu wykonanego od podstaw przez samych siebie. Podczas warsztatów: poznasz recepturę na […]

KUCHNIA GRUZIŃSKA

250 zł brutto (w tym 23% vat)
Tamuna Kiladze
do 16

Gruzinka mieszkająca od kilku lat w Polsce, która jest pełna pasji do gotowania poprowadzi warsztaty w naszym studio, a podczas nich przygotujecie: – CHACZAPURI ADŻARULI (PO ADŻARSKU) – placek w kształcie łódki z serem i jajkiem z regionu Adżaria. – CHINKALI – gruzińskie pierożki nadziewane mięsem z magicznym rosołem. – BADRIDŻANI NIGWZIT – przystawka warzywna, roladki bakłażanowe z pastą orzechową, […]

KUCHNIA GRUZIŃSKA

250 zł brutto (w tym 23% vat)
Tamuna Kiladze
do 16

Gruzinka mieszkająca od kilku lat w Polsce, która jest pełna pasji do gotowania poprowadzi warsztaty w naszym studio, a podczas nich przygotujecie: – CHACZAPURI ADŻARULI (PO ADŻARSKU) – placek w kształcie łódki z serem i jajkiem z regionu Adżaria. – CHINKALI – gruzińskie pierożki nadziewane mięsem z magicznym rosołem. – BADRIDŻANI NIGWZIT – przystawka warzywna, roladki bakłażanowe z pastą orzechową, […]

RAMEN

280 zł brutto (w tym 23% vat)
Bartek Snecz-Dębski
do 16

Japońska przystawka od Szefa Kuchni Teoria - Czym w ogóle jest Ramen? Shoyu Ramen z Chashu podany z jajkiem Ajitsuke, bambusem Menma, olejem z palonego czosnku, szczypiorkiem, Nori oraz sezamem Shio Ramen z siekanym kurczakiem, kukurydzą, szczypiorkiem, olejem z krewetek i Nori Miso Ramen z boczniakiem w Hoisin, cebulą, rzodkiewką, olejem chilli, Nori i czarnym sezamem

Kuchnia Japońska

280 zł brutto (w tym 23% vat)
Bartek Snecz-Dębski
do 16

PRZYSTAWKA Okonomiyaki z krewetkami ZUPA Zupa miso z łososiem, wakame i tofu DANIE GŁÓWNE Yaki Udon z wołowiną i warzywami DESER Dorayaki ze śmietankową pastą z matchą