Nawigacja Widoków

Wydarzenie Views Navigation

Dzisiaj

Azjatycki Street Food z Alicją Rokicką

299 zł brutto (w tym 23% vat)
16

Przygotujecie: BUŁECZKI BAO Z IMBIROWYM STICKY TOFU, KOREAŃSKI BAKŁAŻAN NA PATYKU, PODSMAŻANE PIEROŻKI GYOZA Z WARZYWAMI, OGÓREK W SŁODKO-OSTRYM SOSIE SOJOWYM, KOKOSOWE GALARETKI Z MATCHA I MANGO      MENU: Bułeczki bao z imbirowym sticky tofu Koreański bakłażan na patyku Podsmażane pierożki gyoza z warzywami Ogórek w słodko-ostrym sosie sojowym Kokosowe galaretki z matcha i mango Wegan Nerd to blog […]

Kuchnia Tajska z Karoliną Żmijewską

299 zł brutto (w tym 23% vat)
16

Razem przygotujemy: CHOMULANG MUANG, GENG JEUT MAPRAOW ORN, PED KRA PHERA THIY, KA NIM BUA LOY   MENU: Chomulang Muang-fioletowe pierożki w kształcie kwiatów nadziewane krewetkami i kurczakiem Geng Jeut Mapraow Orn- zupa z grzybami shitake i młodym kokosem Pĕd kra pherā thịy- kaczka stir fry w bazylii tajskiej Ka Nim Bua Loy- kluseczki z ryżu kleistego w mleku kokosowym […]

Kuchnia Tajska z Karoliną Żmijewską

299 zł brutto (w tym 23% vat)
16

Razem przygotujemy: CHOMULANG MUANG, GENG JEUT MAPRAOW ORN, PED KRA PHERA THIY, KA NIM BUA LOY   MENU: Chomulang Muang-fioletowe pierożki w kształcie kwiatów nadziewane krewetkami i kurczakiem Geng Jeut Mapraow Orn- zupa z grzybami shitake i młodym kokosem Pĕd kra pherā thịy- kaczka stir fry w bazylii tajskiej Ka Nim Bua Loy- kluseczki z ryżu kleistego w mleku kokosowym […]

FERIE KULINARNE I TURNUS

FERIE KULINARNE Zapraszamy na zimowe warsztaty „KULINARNA PODRÓŹ DOOKOŁA ŚWIATA” Wspólnie będziemy gotować, poznawać nowe smaki, tworzyć oraz bawić się! I TURNUS 3-7.02.2025 II TURNUS 10-14.02.2025 • Dzień rozpoczynamy o 9:00, kończymy o 13:00. • Warsztaty przewidziane są dla dzieci w wieku 10-14 lat • W ostatnim dniu warsztatów, uczestnicy otrzymują komplet przepisów na dania przygotowane podczas warsztatów oraz dyplom. […]

Ramen – Bartek „Snecz” Dębski

299 zł brutto (w tym 23% vat)
16

Menu: Japońska przystawka od Szefa Kuchni Teoria – Czym w ogóle jest Ramen? Shoyu Ramen z Chashu podany z jajkiem Ajitsuke, bambusem Menma, olejem z palonego czosnku, szczypiorkiem, Nori oraz sezamem Shio Ramen z siekanym kurczakiem, kukurydzą, szczypiorkiem, olejem z krewetek i Nori Miso Ramen z boczniakiem w Hoisin, cebulą, rzodkiewką, olejem chilli, Nori i czarnym sezamem   Bartek to zakochany w […]

Kuchnia Słonecznej Andaluzji z Adrianem Stojewskim

299 zł brutto (w tym 23% vat)
16

Przygotujecie na warsztatach: Ensalada malaguena, Gazpachuelo, Flamenquin, Torrijas oraz Rebujito. Prowadzący jest kucharzem, podróżnikiem i blogerem – hiszpanskiesmaki.pl. Adrian Stojewski zabierze nas w kulinarną podróż po Hiszpanii. Adrian Stojewski od ponad 10 lat stara się, aby Polacy, tak jak on, oszaleli na punkcie hiszpańskiej kuchni! Skuście się na to! MENU: Ensalada malaguena lekka sałatka z Malagi skrywająca w sobie soczyste pomarańcze, jajka […]