Nawigacja Widoków

Wydarzenie Views Navigation

Today

Azjatycki street food na weganie z Wegan Nerd

290zł brutto (w tym 23% vat)
Alicja Rokicka
16

MENU Bułeczki bao z imbirowym sticky tofu Koreańskie boczniaki na patyku Koreański bakłażan na patyku Podsmażane pierożki gyoza z warzywami Sałatka z pomelo i fasolką szparagową Mango sticky rice z matcha

Kuchnia Włoska

290zł brutto (w tym 23% vat)
Nico Palladini
16

  Kuchnia Włoska z Nico Palladini Urodzony w Rzymie. W Polsce mieszka od 13 lat. Od lat z pasją zajmuje się kuchnią swojego kraju, a od 2012 roku wszystkich tajników kuchni włoskiej uczy tu w Polsce. Początkowo współpracował z Republiką Słoneczną w Poznaniu, następnie przeniósł się do Warszawy i z dużym sukcesem rozpoczął współpracę z Instytutem Sztuki Kulinarnej / Skład […]

Kuchnia Włoska

290zł brutto (w tym 23% vat)
Nico Palladini
16

  Kuchnia Włoska z Nico Palladini Urodzony w Rzymie. W Polsce mieszka od 13 lat. Od lat z pasją zajmuje się kuchnią swojego kraju, a od 2012 roku wszystkich tajników kuchni włoskiej uczy tu w Polsce. Początkowo współpracował z Republiką Słoneczną w Poznaniu, następnie przeniósł się do Warszawy i z dużym sukcesem rozpoczął współpracę z Instytutem Sztuki Kulinarnej / Skład […]

Kuchnia Tajska

290zł brutto (w tym 23% vat)
Karolina Żmijewska
16

Menu: Geng Jeut Saku- Zupa z pieczonej kaczki z tapioką Geng Dtaeng Bpet- Czerwone curry z kaczką Yam Bped Yang- Sałatka z kaczki o owoców liczi Gluay Yang Kamin- tajskie grillowane banany z tamaryndowcem i mlekiem kokosowym

Kuchnia Tajska

290zł brutto (w tym 23% vat)
Karolina Żmijewska
16

Menu: Geng Jeut Saku- Zupa z pieczonej kaczki z tapioką Geng Dtaeng Bpet- Czerwone curry z kaczką Yam Bped Yang- Sałatka z kaczki o owoców liczi Gluay Yang Kamin- tajskie grillowane banany z tamaryndowcem i mlekiem kokosowym

FERIE KULINARNE

590zł brutto (w tym 23% vat)

FERIE KULINARNE Zapraszamy na zimowe warsztaty „KULINARNA PODRÓŹ DOOKOŁA ŚWIATA” Wspólnie będziemy gotować, poznawać nowe smaki, tworzyć oraz bawić się! I TURNUS 15.01-19.01.2024 II TURNUS 22.01-26.01.2024 • Dzień rozpoczynamy o 9:00, kończymy o 13:00. • Warsztaty przewidziane są dla dzieci w wieku 10-14 lat • W ostatnim dniu warsztatów, uczestnicy otrzymują komplet przepisów na dania przygotowane podczas warsztatów oraz dyplom. […]