
Roślinna strona Grecji
8 maja -17:00 - 21:00
299 złCo będziemy gotować? Lagana, Potatosalata, Fasolada, Pastitsio oraz Portokalopita.
Wegan Nerd to blog Alicji Rokickiej w 100% roślinny, nie znajdziecie tam przepisów z mięsem, rybami oraz nabiałem i innymi produktami odzwierzęcymi. Alicja jest od około 15 lat na diecie wegańskiej, tworzy fantastyczne przepisy i zaraża optymizmem w kuchni roślinnej!
MENU:
Lagana mocno sezamowy chlebek
Potatosalata- grecka sałatka z ziemniaków
Fasolada – grecka klasyczna zupa z fasolą i pomarańczą
Pastitsio – zapiekanka makaronowa
Portokalopita- ciasto turbo pomarańczowe z Cyklad
Poczuj niezwykle greckie wakacje w swojej kuchni!
Można zabrać ze sobą pojemniki jednorazowe.
Warsztaty skierowane są do osób pełnoletnich.
Szczegóły wydarzenia

Jesteś zainteresowany?
Pozostaw swoje dane, skontaktujemy się z Tobą aby potwierdzić możliwość udziału.
Zapisy oraz więcej informacji na:
kontakt@studiobataty.pl
W przypadku niezebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane.