Azjatycki Street Food z Alicją Rokicką
6 listopada -17:00 - 21:00
299 złPrzygotujecie: BUŁECZKI BAO Z IMBIROWYM STICKY TOFU, KOREAŃSKI BAKŁAŻAN NA PATYKU, PODSMAŻANE PIEROŻKI GYOZA Z WARZYWAMI, OGÓREK W SŁODKO-OSTRYM SOSIE SOJOWYM, KOKOSOWE GALARETKI Z MATCHA I MANGO
MENU:
- Bułeczki bao z imbirowym sticky tofu
- Koreański bakłażan na patyku
- Podsmażane pierożki gyoza z warzywami
- Ogórek w słodko-ostrym sosie sojowym
- Kokosowe galaretki z matcha i mango
Wegan Nerd to blog Alicji Rokickiej w 100% roślinny, nie znajdziecie tam przepisów z mięsem, rybami oraz nabiałem i innymi produktami odzwierzęcymi.
Poznaj tajniki niezwykłych azjatyckich WEGE przepisów!
Można zabrać ze sobą pojemniki jednorazowe.
Szczegóły wydarzenia
Jesteś zainteresowany?
Pozostaw swoje dane, skontaktujemy się z Tobą aby potwierdzić możliwość udziału.
Zapisy oraz więcej informacji na:
kontakt@studiobataty.pl
W przypadku niezebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane.