Kuchnia Tajska z Karoliną Żmijewską
14 listopada -17:00 - 21:00
299 złRazem przygotujemy: CHOMULANG MUANG, GENG JEUT MAPRAOW ORN, PED KRA PHERA THIY, KA NIM BUA LOY
MENU:
Chomulang Muang-fioletowe pierożki w kształcie kwiatów nadziewane krewetkami i kurczakiem
Geng Jeut Mapraow Orn– zupa z grzybami shitake i młodym kokosem
Pĕd kra pherā thịy– kaczka stir fry w bazylii tajskiej
Ka Nim Bua Loy– kluseczki z ryżu kleistego w mleku kokosowym
Warsztaty poprowadzi Karolina Żmijewska, autorka blogów kuchniabezglutenowa i tajlandiaodkuchni. Karolina zwiedza świat przez pryzmat kulinarnych okularów, a z każdego zakątka przywozi przepisy i inspiracje, którymi dzieli się z naszymi gośćmi.
Można zabrać ze sobą pojemniki jednorazowe.
Szczegóły wydarzenia
Jesteś zainteresowany?
Pozostaw swoje dane, skontaktujemy się z Tobą aby potwierdzić możliwość udziału.
Zapisy oraz więcej informacji na:
kontakt@studiobataty.pl
W przypadku niezebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane.