
Kuchnia Tajska z Karoliną Żmijewską
14 maja -17:00 - 21:00
299 złPRZYGOTUJEMY: PAT NOR MAI FARANG, PAD KRA PAO, GOONG PAD NAM PRIK PAO, WOON MUMUANG
Chcesz poznać tajniki kuchni tajskiej i nauczyć się przygotowywać autentyczne, pełne aromatu dania? Z Karoliną Żmijewską nauczysz się gotować autentyczne tajskie potrawy w prosty i przystępny sposób. Karolina jest autorką blogów Kuchnia Bezglutenowa i Tajlandia Od Kuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku, pasjonatka kuchni słowiańskich oraz trenerka kulinarna. Podróżuje po świecie, odkrywając jego smaki i tradycje kulinarne, a z każdej wyprawy przywozi nowe przepisy oraz inspiracje, które dzieli z innymi.
MENU:
PAT NOR MAI FARANG- szparagi stir fry podawane z ryżem kleistym
PAD KRA PAO- wieprzowina z bazylią tajską i jajkiem podawana z ryżem jaśminowym
GOONG PAD NAM PRIK PA0- krewetki stir fry z pastą chili
WOON MUMUANG- słodkie kostki z mango i kokosa
Możesz przynieść ze sobą pojemniki jednorazowe.
Warsztaty skierowane są do osób pełnoletnich.
Szczegóły wydarzenia

Jesteś zainteresowany?
Pozostaw swoje dane, skontaktujemy się z Tobą aby potwierdzić możliwość udziału.
Zapisy oraz więcej informacji na:
kontakt@studiobataty.pl
W przypadku niezebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane.