Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

Kuchnia Tajska z Karoliną Żmijewską

21 stycznia, 2026 -17:00 - 21:00

310 zł

PRZYGOTUJEMY: Tod Mun Pla, Peek Gai tod Nam Pla, Geng Rorn Wun Sen, Yum Som-O.

 

Chcesz poznać tajniki kuchni tajskiej i nauczyć się przygotowywać autentyczne, pełne aromatu dania? Z Karoliną Żmijewską nauczysz się gotować autentyczne tajskie potrawy w prosty i przystępny sposób. Karolina jest autorką blogów Kuchnia Bezglutenowa i Tajlandia Od Kuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku, pasjonatka kuchni słowiańskich oraz trenerka kulinarna. Podróżuje po świecie, odkrywając jego smaki i tradycje kulinarne, a z każdej wyprawy przywozi nowe przepisy oraz inspiracje, które dzieli z innymi.

MENU:

Tod Mun Pla – tajskie ciastka rybne podane z ryżem jaśminowym i sosem prik nam pla

Peek Gai tod Nam Pla- skrzydełka marynowane w sosie rybnym

Geng Rorn Wun Sen- zupa z makaronem ryżowym, grzybami mun i krewetkami i lilią jadalną

Yum Som-O- sałatka z pomelo

 

Możesz przynieść ze sobą pojemniki jednorazowe.

Warsztaty skierowane są do osób pełnoletnich.

Szczegóły wydarzenia

Szczegóły

21 stycznia, 2026

17:00 - 21:00

310 zł brutto (w tym 23% vat)

Other

16

Jesteś zainteresowany?

Pozostaw swoje dane, skontaktujemy się z Tobą aby potwierdzić możliwość udziału.

Zapisy oraz więcej informacji na:
kontakt@studiobataty.pl

W przypadku niezebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane.

    * - pole wymagane