Kuchnia Tajska z Karoliną Żmijewską
21 stycznia, 2026 -17:00 - 21:00
310 złPRZYGOTUJEMY: Tod Mun Pla, Peek Gai tod Nam Pla, Geng Rorn Wun Sen, Yum Som-O.
Chcesz poznać tajniki kuchni tajskiej i nauczyć się przygotowywać autentyczne, pełne aromatu dania? Z Karoliną Żmijewską nauczysz się gotować autentyczne tajskie potrawy w prosty i przystępny sposób. Karolina jest autorką blogów Kuchnia Bezglutenowa i Tajlandia Od Kuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku, pasjonatka kuchni słowiańskich oraz trenerka kulinarna. Podróżuje po świecie, odkrywając jego smaki i tradycje kulinarne, a z każdej wyprawy przywozi nowe przepisy oraz inspiracje, które dzieli z innymi.
MENU:
Tod Mun Pla – tajskie ciastka rybne podane z ryżem jaśminowym i sosem prik nam pla
Peek Gai tod Nam Pla- skrzydełka marynowane w sosie rybnym
Geng Rorn Wun Sen- zupa z makaronem ryżowym, grzybami mun i krewetkami i lilią jadalną
Yum Som-O- sałatka z pomelo
Możesz przynieść ze sobą pojemniki jednorazowe.
Warsztaty skierowane są do osób pełnoletnich.
Szczegóły wydarzenia

Jesteś zainteresowany?
Pozostaw swoje dane, skontaktujemy się z Tobą aby potwierdzić możliwość udziału.
Zapisy oraz więcej informacji na:
kontakt@studiobataty.pl
W przypadku niezebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane.