Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

Kuchnia Tajska z Karoliną Żmijewską

13 maja -17:00 - 21:00

299 zł

PRZYGOTUJEMY: PAT NOR MAI FARANG, PAD KRA PAO, GOONG PAD NAM PRIK PAO, WOON MUMUANG

 

Chcesz poznać tajniki kuchni tajskiej i nauczyć się przygotowywać autentyczne, pełne aromatu dania? Z Karoliną Żmijewską nauczysz się gotować autentyczne tajskie potrawy w prosty i przystępny sposób. Karolina jest autorką blogów Kuchnia Bezglutenowa i Tajlandia Od Kuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku, pasjonatka kuchni słowiańskich oraz trenerka kulinarna. Podróżuje po świecie, odkrywając jego smaki i tradycje kulinarne, a z każdej wyprawy przywozi nowe przepisy oraz inspiracje, które dzieli z innymi.

MENU:

PAT NOR MAI FARANG- szparagi stir fry podawane z ryżem kleistym

PAD KRA PAO- wieprzowina z bazylią tajską i jajkiem podawana z ryżem jaśminowym

GOONG PAD NAM PRIK PA0- krewetki stir fry z pastą chili

WOON MUMUANG- słodkie kostki z mango i kokosa

 

Możesz przynieść ze sobą pojemniki jednorazowe.

Warsztaty skierowane są do osób pełnoletnich.

Szczegóły wydarzenia

Szczegóły

13 maja

17:00 - 21:00

299 zł brutto (w tym 23% vat)

Other

16

Jesteś zainteresowany?

Pozostaw swoje dane, skontaktujemy się z Tobą aby potwierdzić możliwość udziału.

Zapisy oraz więcej informacji na:
kontakt@studiobataty.pl

W przypadku niezebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane.

    * - pole wymagane