
Wegańska podróż ku Azji
7 maja -17:00 - 21:00
299 złWspólnie przygotujemy: Roślinne aromatyczne Pho z “wołowinką” z seitana, mięciutkie kluski z mąki ryżowej faszerowane pieczarkami, Instant kimchi z mandarynkami, Kimbap- czyli prawie sushi ale po koreańsku z tofu oraz Pudding z ryżu z chrupiącą orzechową honeycomb
Wegan Nerd to blog Alicji Rokickiej w 100% roślinny, nie znajdziecie tam przepisów z mięsem, rybami oraz nabiałem i innymi produktami odzwierzęcymi.
MENU:
Roślinne aromatyczne Pho z “wołowinką” z seitana
Mięciutkie kluski z mąki ryżowej faszerowane pieczarkami
Instant kimchi z mandarynkami
Kimbap- czyli prawie sushi ale po koreańsku z tofu
Pudding z ryżu z chrupiącą orzechową honeycomb
Poznaj kuchnię od warzywnej strony!
Można zabrać ze sobą pojemniki jednorazowe.
Warsztaty skierowane są do osób pełnoletnich.
Szczegóły wydarzenia

Jesteś zainteresowany?
Pozostaw swoje dane, skontaktujemy się z Tobą aby potwierdzić możliwość udziału.
Zapisy oraz więcej informacji na:
kontakt@studiobataty.pl
W przypadku niezebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane.