Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

KURS OD PODSTAW

28 lutego -17:00 - 21:00

1. 28.02.2023 Nauka krojenia i organizacja pracy w kuchni
2. 14.03.2023 Zupy, buliony, wywary, kremy
3. 28.03.2023 Dania mączne
4. 12.04.2023 Kasze i ryże (środa)
5. 25.04.2023 Sosy
6. 09.05.2023 Mięsa, drób i wieprzowina
7. 23.05.2023 Ryby i owoce morza
8. 06.06.2023 Słodkości
9. 20.06.2023 Podsumowanie zajęć – kreatywne gotowanie

Szczegóły wydarzenia

Szczegóły

28 lutego

17:00 - 21:00

Jesteś zainteresowany?

Pozostaw swoje dane, skontaktujemy się z Tobą aby potwierdzić możliwość udziału.

Zapisy oraz więcej informacji na:
kontakt@studiobataty.pl

W przypadku niezebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane.

    * - pole wymagane