Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

  • To wydarzenie minęło.

Ramen – Bartek „Snecz” Dębski

18 kwietnia -17:00 - 21:00

290 zł

Zakochany w Azji szef kuchni. Tworzy dania stosunkowo proste, trochę street foodowe, ale jednocześnie bardzo oryginalne.
Podczas warsztatów kulinarnych stawia na sprytne i szybkie receptury, które dają uczestnikom niesamowitą frajdę podczas gotowania.
Współtworzył i tworzył menu w znanych miejscach. Prowadzi swój projekt street foodowy SPOKO SZAMA oraz instagram Snecz Gotuje.

 

Japońska przystawka od Szefa Kuchni

Teoria – Czym w ogóle jest Ramen?

Shoyu Ramen z Chashu podany z jajkiem Ajitsuke, bambusem Menma,
olejem z palonego czosnku, szczypiorkiem, Nori oraz sezamem

Shio Ramen z siekanym kurczakiem, kukurydzą, szczypiorkiem,
olejem z krewetek i Nori

Miso Ramen z boczniakiem w Hoisin, cebulą, rzodkiewką, olejem
chilli, Nori i czarnym sezamem

Szczegóły wydarzenia

Szczegóły

18 kwietnia

17:00 - 21:00

290 zł brutto (w tym 23% vat)

Other

16

Jesteś zainteresowany?

Pozostaw swoje dane, skontaktujemy się z Tobą aby potwierdzić możliwość udziału.

Zapisy oraz więcej informacji na:
kontakt@studiobataty.pl

W przypadku niezebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane.

    * - pole wymagane