
Ramen – Bartek „Snecz” Dębski
20 lutego -17:00 - 21:00
299 złMenu:
Japońska przystawka od Szefa Kuchni
Teoria – Czym w ogóle jest Ramen?
Shoyu Ramen z Chashu podany z jajkiem Ajitsuke, bambusem Menma,
olejem z palonego czosnku, szczypiorkiem, Nori oraz sezamem
Shio Ramen z siekanym kurczakiem, kukurydzą, szczypiorkiem,
olejem z krewetek i Nori
Miso Ramen z boczniakiem w Hoisin, cebulą, rzodkiewką, olejem
chilli, Nori i czarnym sezamem
Bartek to zakochany w Azji szef kuchni. Tworzy dania stosunkowo proste, trochę street foodowe, ale jednocześnie bardzo oryginalne.
Podczas warsztatów kulinarnych stawia na sprytne i szybkie receptury, które dają uczestnikom niesamowitą frajdę podczas gotowania.
Współtworzył i tworzył menu w znanych miejscach. Prowadzi swój projekt street foodowy SPOKO SZAMA oraz instagram Snecz Gotuje.
Można zabrać ze sobą opakowania jednorazowe.
Warsztaty skierowane są do osób pełnoletnich.
Szczegóły wydarzenia

Jesteś zainteresowany?
Pozostaw swoje dane, skontaktujemy się z Tobą aby potwierdzić możliwość udziału.
Zapisy oraz więcej informacji na:
kontakt@studiobataty.pl
W przypadku niezebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane.