Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

Ramen – Bartek „Snecz” Dębski

20 lutego -17:00 - 21:00

299 zł

Menu:

Japońska przystawka od Szefa Kuchni

Teoria – Czym w ogóle jest Ramen?

Shoyu Ramen z Chashu podany z jajkiem Ajitsuke, bambusem Menma,
olejem z palonego czosnku, szczypiorkiem, Nori oraz sezamem

Shio Ramen z siekanym kurczakiem, kukurydzą, szczypiorkiem,
olejem z krewetek i Nori

Miso Ramen z boczniakiem w Hoisin, cebulą, rzodkiewką, olejem
chilli, Nori i czarnym sezamem

 

Bartek to zakochany w Azji szef kuchni. Tworzy dania stosunkowo proste, trochę street foodowe, ale jednocześnie bardzo oryginalne.
Podczas warsztatów kulinarnych stawia na sprytne i szybkie receptury, które dają uczestnikom niesamowitą frajdę podczas gotowania.
Współtworzył i tworzył menu w znanych miejscach. Prowadzi swój projekt street foodowy SPOKO SZAMA oraz instagram Snecz Gotuje.

Można zabrać ze sobą opakowania jednorazowe.

Warsztaty skierowane są do osób pełnoletnich.

Szczegóły wydarzenia

Szczegóły

20 lutego

17:00 - 21:00

299 zł brutto (w tym 23% vat)

Other

16

Jesteś zainteresowany?

Pozostaw swoje dane, skontaktujemy się z Tobą aby potwierdzić możliwość udziału.

Zapisy oraz więcej informacji na:
kontakt@studiobataty.pl

W przypadku niezebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane.

    * - pole wymagane