Ramen – Bartek „Snecz” Dębski
20 lutego, 2025 -17:00 - 21:00
299 złMenu:
Japońska przystawka od Szefa Kuchni
Teoria – Czym w ogóle jest Ramen?
Shoyu Ramen z Chashu podany z jajkiem Ajitsuke, bambusem Menma,
olejem z palonego czosnku, szczypiorkiem, Nori oraz sezamem
Shio Ramen z siekanym kurczakiem, kukurydzą, szczypiorkiem,
olejem z krewetek i Nori
Miso Ramen z boczniakiem w Hoisin, cebulą, rzodkiewką, olejem
chilli, Nori i czarnym sezamem
Bartek to zakochany w Azji szef kuchni. Tworzy dania stosunkowo proste, trochę street foodowe, ale jednocześnie bardzo oryginalne.
Podczas warsztatów kulinarnych stawia na sprytne i szybkie receptury, które dają uczestnikom niesamowitą frajdę podczas gotowania.
Współtworzył i tworzył menu w znanych miejscach. Prowadzi swój projekt street foodowy SPOKO SZAMA oraz instagram Snecz Gotuje.
Szczegóły wydarzenia
Jesteś zainteresowany?
Pozostaw swoje dane, skontaktujemy się z Tobą aby potwierdzić możliwość udziału.
Zapisy oraz więcej informacji na:
kontakt@studiobataty.pl
W przypadku niezebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane.