Nawigacja Widoków

Wydarzenie Views Navigation

Dzisiaj

Kuchnia Tajska z Karoliną Żmijewską

299 zł brutto (w tym 23% vat)
16

Razem przygotujemy: CHOMULANG MUANG, GENG JEUT MAPRAOW ORN, PED KRA PHERA THIY, KA NIM BUA LOY   MENU: Chomulang Muang-fioletowe pierożki w kształcie kwiatów nadziewane krewetkami i kurczakiem Geng Jeut Mapraow Orn- zupa z grzybami shitake i młodym kokosem Pĕd kra pherā thịy- kaczka stir fry w bazylii tajskiej Ka Nim Bua Loy- kluseczki z ryżu kleistego w mleku kokosowym […]

FERIE KULINARNE I TURNUS

FERIE KULINARNE Zapraszamy na zimowe warsztaty „KULINARNA PODRÓŹ DOOKOŁA ŚWIATA” Wspólnie będziemy gotować, poznawać nowe smaki, tworzyć oraz bawić się! I TURNUS 3-7.02.2025 II TURNUS 10-14.02.2025 • Dzień rozpoczynamy o 9:00, kończymy o 13:00. • Warsztaty przewidziane są dla dzieci w wieku 10-14 lat • W ostatnim dniu warsztatów, uczestnicy otrzymują komplet przepisów na dania przygotowane podczas warsztatów oraz dyplom. […]

FERIE KULINARNE II TURNUS

FERIE KULINARNE Zapraszamy na zimowe warsztaty „KULINARNA PODRÓŹ DOOKOŁA ŚWIATA” Wspólnie będziemy gotować, poznawać nowe smaki, tworzyć oraz bawić się! I TURNUS 3-7.02.2025 II TURNUS 10-14.02.2025 • Dzień rozpoczynamy o 9:00, kończymy o 13:00. • Warsztaty przewidziane są dla dzieci w wieku 10-14 lat • W ostatnim dniu warsztatów, uczestnicy otrzymują komplet przepisów na dania przygotowane podczas warsztatów oraz dyplom. […]

Ramen – Bartek „Snecz” Dębski

299 zł brutto (w tym 23% vat)
16

Menu: Japońska przystawka od Szefa Kuchni Teoria – Czym w ogóle jest Ramen? Shoyu Ramen z Chashu podany z jajkiem Ajitsuke, bambusem Menma, olejem z palonego czosnku, szczypiorkiem, Nori oraz sezamem Shio Ramen z siekanym kurczakiem, kukurydzą, szczypiorkiem, olejem z krewetek i Nori Miso Ramen z boczniakiem w Hoisin, cebulą, rzodkiewką, olejem chilli, Nori i czarnym sezamem   Bartek to zakochany w […]

Kuchnia Hiszpańska z Adrianem Stojewskim

299 zł brutto (w tym 23% vat)
16

Przygotujecie na warsztatach:  Menu wkrótce...     Prowadzący jest kucharzem, podróżnikiem i blogerem – hiszpanskiesmaki.pl. Adrian Stojewski zabierze nas w kulinarną podróż po Hiszpanii. Adrian Stojewski od ponad 10 lat stara się, aby Polacy, tak jak on, oszaleli na punkcie hiszpańskiej kuchni! Skuście się na to!   Można zabrać ze sobą pojemniki jednorazowe. Warsztaty skierowane są do osób pełnoletnich.